BSO JokiDo

BSO JokiDo is gehuisvest in basisschool de Diamant. De groep bestaat uit maximaal 30 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Een vast en betrokken team staan voor- en naschools klaar voor de BSO kinderen.

BSO JokiDo verleent opvang in een ongedwongen, gezellige sfeer waardoor kinderen zich fijn voelen op de BSO. De groepsruimte biedt mogelijkheid tot het doen van gevarieerde activiteiten. Wie rust wil amuseert zich met een spelletje, een boekje lezen of met knutselen. Anderen kunnen juist hun energie kwijt met bijvoorbeeld torens bouwen, verstoppertje buiten of doen mee aan een activiteit met onze buurtsportcoach. De medewerkers bieden kinderen activiteiten aan, maar vinden het ook erg belangrijk dat kinderen zelf aangeven wat ze willen doen; BSO-tijd is tenslotte vrije tijd!

Deze locatie beschikt over een ruime buitenspeelruimte met veel mogelijkheden zoals spelen op het klimtoestel, voetballen, hutten bouwen, steppen en fietsen, lekker luieren, en nog veel meer! Op BSO JokiDo kan je samen met vriendjes en vriendinnetjes veel lol beleven! In de vakantie gaan we naar de BSO de Tamboerijn in Nieuwveen. Extra activiteiten en workshops maken de vakanties tot een groot feest!

Adres

St. Janstraat 21-23, 2435 WX, Zevenhoven
Telefoonnummer: 06-19416952
Locatiehoofd: Meryl Otto
Email: meryl@kinderopvangliemeer.nl

Landelijk Registratienummer (LRKP)

De GGD en gemeente zien toe op een juiste uitvoering van wet- en regelgeving. Klik op het registratienummer van BSO JokiDo voor de inspectierapporten: 225130300.

Oudercommissie:

Meer weten over onze Oudercommissie (OC), klik dan hier!

Wil je een rondleiding?

*) Verplicht invullen