Locatie BSO De Haven

BSO De Haven ligt centraal tussen de basisscholen in Ter Aar. De groep bestaat uit maximaal 30 kinderen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar.

BSO De Haven verleent opvang in een prettige, gezellige sfeer waardoor kinderen zich fijn voelen op de BSO. De groepsruimte biedt verschillende speelhoeken waar verschillende activiteiten gedaan worden; bouwen, lekker relaxen, knutselen, puzzelen. De medewerkers stimuleren de kinderen om mee te doen met de activiteiten die zij aanbieden, maar vinden het ook erg belangrijk dat kinderen zelf aangeven wat ze willen doen; BSO-tijd is tenslotte de vrije tijd van de kinderen.!

Deze locatie beschikt over een gevarieerde buitenspeelruimte met veel mogelijkheden zoals hutten bouwen, groente ,  steppen en fietsen, lekker luieren, stoepkrijten en nog veel meer! Op het aangrenzende grasveld kunnen de kinderen allerlei sport- en spelactiviteiten doen zoals voetballen, tikspelletjes, estafettes etc. Op BSO De Haven vinden we ieder kind belangrijk en kan je zijn wie je bent! In de zomervakantie gaan we naar de BSO de Tamboerijn in Nieuwveen. Extra activiteiten en workshops maken de zomerBSO tot een groot feest!

Adres

Meester Jonkerpad 5, 2461 BS, Ter Aar
Telefoonnummer: 0172-759758
Locatiehoofd: Saskia Pennngs
Email: saskia@kinderopvangliemeer.nl

Landelijk Registratienummer (LRKP)

De GGD en gemeente zien toe op een juiste uitvoering van wet- en regelgeving. Klik op het registratienummer van BSO De Haven voor de inspectierapporten: 154932139

Oudercommissie:

Meer weten over onze Oudercommissie (OC), klik dan hier!

Kijk hier naar het filmpje van de onthulling van de naam van het IKC Ter Aar! 

Wil je een rondleiding?

*) Verplicht invullen