• BSO de Tamboerijn
  • BSO de Qubus
  • BSO Aventurijn
  • BSO De Haven

Buitenschoolse opvang - BSO

Kinderen kunnen heerlijk spelen op onze buitenschoolse opvang. De BSO verzorgt opvang in een ontspannen en prettige sfeer. Wij streven er naar de kinderen buiten schooltijd een vertrouwd onderkomen te bieden waarin hun vrije tijd centraal staat. De kinderen moeten zich prettig voelen!

Meer informatie over onze buitenschoolse opvang, vindt u in ons informatieboekjes; Tamboerijn, Aventurijn, de Haven en Qubus.

Op de BSO is van alles te beleven 

Lekker buiten ravotten, meedoen met de speurtocht, hutten bouwen of een partijtje voetballen. Op onze BSO’s kan het, want wij hebben veel buitenspeelruimte. In de huiselijke ruimtes van de BSO kunnen de kinderen knutselen, bakken, bouwen, gezellig samen een spelletje spelen of juist even alleen een boek lezen. Onze pedagogisch medewerkers kijken en luisteren goed naar wat ieder kind nodig heeft en spelen daarop in.

Opvang tijdens schoolweken

Wij bieden voorschoolse, naschoolse en verlengde opvang. De medewerkers brengen de kinderen naar school en staan op het schoolplein als de school uit is.

Opvang tijdens vakantieweken

Tijdens de vakanties kunnen de kinderen de hele dag bij ons spelen. Wij bieden de kinderen spannende, gezellige, sportieve en creatieve activiteiten. Tijdens de zomervakantie organiseren wij de zomerBSO. Samen met vrienden en vriendinnen worden de vakanties één groot feest!

Link naar buurtsportformulier

Meer informatie over de kinderopvangtoeslag? Zie voor meer informatie de toeslagtabel voor 2020 en 2021.

Download de gratis app in het Nederlands, Engels, Pools, Arabisch, Oekraïens of Russisch in de volgende link: https://www.boink.info/cms/showpage.aspx?id=2194

Schrijf vrijblijvend in

€ 8,26

Totaalpakket
opvang tijdens school- en vakantieweken (per uur)

Volledige tarieven

€ 8,71

Schoolwekenpakket
opvang tijdens schoolweken
(per uur)

Volledige tarieven

€ 9,23

Vakantiewekenpakket
opvang tijdens vakantieweken
(per uur)

Volledige tarieven

Locaties

BSO de Tamboerijn
Conradpark 18
2441 AG Nieuwveen
06 3366 3298

BSO De Qubus
Langeraarseweg 84
2461CL Langeraar
06 4523 5737

BSO Aventurijn
Vrijenhoek 29
2435XV Zevenhoven
0172-538237

BSO De Haven
Beverlanderhof 28
2461BT Ter Aar
06-33387500

Plaatsingsbeleid

Om de vraag, de inschrijving en de plaatsing van kinderen helder, eenduidig en volgens de gemaakte afspraken toe te kunnen passen, is een plaatsingsbeleid opgesteld. Het plaatsingsbeleid is opgenomen in ons informatieboekje.