• BSO de Tamboerijn
  • BSO de Qubus
  • BSO Jokido
  • BSO De Haven
  • BSO De Kleuterhaven

Locatie BSO De Kleuterhaven

BSO De Kleuterhaven is gehuisvest in  de Vossenschans. De groep bestaat uit maximaal  16 kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar.

BSO De Kleuterhaven verleent opvang in een prettige, gezellige sfeer waardoor kinderen zich fijn voelen op de BSO. De groepsruimte biedt verschillende speelhoeken waar verschillende activiteiten gedaan worden; bouwen, lekker relaxen, knutselen, puzzelen. De medewerkers stimuleren de kinderen om mee te doen met de activiteiten die zij aanbieden, maar vinden het ook erg belangrijk dat kinderen zelf aangeven wat ze willen doen; BSO-tijd is tenslotte de vrije tijd van de kinderen!

Deze locatie beschikt over een aangrenzende buitenspeelruimte met veel mogelijkheden, plantjes zaaien, verzorgen en oogsten,  steppen en fietsen, lekker luieren, stoepkrijten en nog veel meer! Op het grasveld bij BSO de Haven kunnen de kinderen allerlei sport- en spelactiviteiten doen zoals voetballen, tikspelletjes, estafettes etc. Op BSO De Kleuterhaven vinden we ieder kind belangrijk en mag je zijn wie je bent!

Deze locatie is geopend op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag en vrijdag  spelen de kinderen samen met de kinderen van BSO de Haven bij BSO De Haven In de zomervakantie gaan we naar de BSO de Tamboerijn in Nieuwveen. Extra activiteiten en workshops maken de zomerBSO tot een groot feest!

Adres

Meester Jonkerpad 5, 2461 BS, Ter Aar
Telefoonnummer: 0172-759758
Locatiehoofd: Saskia Pennngs
Email: saskia@kinderopvangliemeer.nl

Landelijk Registratienummer (LRKP)

De GGD en gemeente zien toe op een juiste uitvoering van wet- en regelgeving. Klik op het registratienummer van BSO De Kleuterhaven voor de inspectierapporten: 327815474

Oudercommissie:

Meer weten over onze Oudercommissie (OC), klik dan hier!

Kijk hier naar het filmpje van de onthulling van de naam van het IKC Ter Aar!