BSO de Tamboerijn

BSO de Tamboerijn ligt op 1 minuut loopafstand van de scholen in Nieuwveen . De Tamboerijn bestaat uit maximaal 50 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. 

De BSO heeft  een gezellige en ontspannen uitstraling die ervoor zorgt dat de kinderen zich veilig en thuis voelen. Er zijn verschillende speelhoeken, waaruit zij zelf hun keuze maken zoals bijvoorbeeld: spelen met de barbies, bouwen met kapla, tekenen met wasco of een spelletje twister.

De medewerkers dagen de kinderen uit om nieuwe dingen uit te proberen, zodat zij alle kanten van hun persoonlijkheid kunnen ontwikkelen. Deze locatie beschikt over een meerdere buitenspeelruimtes met veel mogelijkheden zoals fietsen, hutten bouwen, voetballen, zelf groente kweken, spelen in de zandbak meedoen aan een activiteit met onze buurtsportcoach en nog veel meer! De medewerkers bieden kinderen activiteiten aan, maar vinden het ook erg belangrijk dat kinderen zelf aangeven wat ze willen doen; BSO-tijd is tenslotte vrije tijd! Op BSO de Tamboerijn is het gezellig en hebben we veel pret!

In de vakanties komen kinderen van andere BSO-locaties hier ook vakantie vieren. Extra activiteiten en workshops maken iedere vakantie tot een groot feest!

Adres

Conradpark 18, 2441 AG,  Nieuwveen
Telefoonnummer: 06-33663298
Locatiehoofd: Yara v.d. Putten
Email: yara@kinderopvangliemeer.nl

Landelijk Registratienummer (LRKP)

De GGD en gemeente zien toe op een juiste uitvoering van wet- en regelgeving. Klik op het registratienummer van BSO de Tamboerijn voor de inspectierapporten: 241300393

 

 

Wil je een rondleiding?

*) Verplicht invullen