Locatie Klein Turfje

Per mei 2021 zal SKL haar nieuwe kinderdagverblijf openen in het integraal kindercentrum Zevenhoven!

KDV Zevenhoven krijgt een verticale groep met plek voor 16 kinderen per dag, in een prachtig, nieuw gebouw. De kinderopvang (KDV, PO en BSO) van SKL heeft in het gebouw haar eigen vleugel, en werkt nauw samen met IKC-partner de Diamant. Dit uit zich in gezamenlijke activiteiten voor de kinderen, maar ook in het oog hebben voor een doorlopende ontwikkelingslijn binnen het IKC.

Onze groepsruimte heeft natuurlijke belichting door de vele ramen, en zal ingericht worden met nieuw meubilair die natuurlijke tinten bevatten. Met twee slaapkamers, een mogelijkheid om buiten te slapen, een aangrenzende verschoonruimte en keukentje maakt het dat we van alle gemakken voorzien zijn.

Daarnaast grenst het kinderdagverblijf aan de groepsruimte van peuteropvang Drie Turven. Dit maakt het mogelijk om met de peuters aan te sluiten met de Peuterpraat VE-activiteiten, door ons open-deurenbeleid. Hier is aandacht voor de specifieke ontwikkeling van deze leeftijdsgroep en maken we uiteraard veel plezier!

In de royale buitenruimte van het IKC, waar ‘Groen en Ontdekken’ centraal staat met o.a. gezamenlijke moestuin en een zandbak als ontmoetingsplek voor peuters en kleuters, heeft het kinderdagverblijf tevens een eigen buitenspeelruimte waar onze kinderen veilig en gevarieerd kunnen spelen.

Voor meer informatie, neemt u gerust contact op.

Zie ook: 

Start bouw IKC Zevenhoven

Digitale rondleiding 28-1-2021

 

Toekomstige adres:

Vrijenhoek 29, 2435 XV Zevenhoven
Telefoonnummer: 0172-538237

Locatiehoofd: Meryl Otto
Email: meryl@kinderopvangliemeer.nl  

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 7.00-18.00u.
 


 

Wil je een rondleiding?

*) Verplicht invullen