BSO Aventurijn

BSO Aventurijn is gehuisvest in het IKC van Zevenhoven. De groep bestaat uit maximaal 30 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Een vast en betrokken team staan voor- en naschools klaar voor de BSO kinderen.

BSO Aventurijn verleent opvang in een ongedwongen, gezellige sfeer waardoor kinderen zich fijn voelen op de BSO. De groepsruimte biedt mogelijkheid tot het doen van gevarieerde activiteiten. Wie rust wil amuseert zich met een spelletje, een boekje lezen of met knutselen. Anderen kunnen juist hun energie kwijt met bijvoorbeeld KAPLA-torens bouwen, verstoppertje buiten of doen mee aan een activiteit met onze buurtsportcoach. De medewerkers bieden kinderen activiteiten aan, maar vinden het ook erg belangrijk dat kinderen zelf aangeven wat ze willen doen; BSO-tijd is tenslotte vrije tijd!

Deze locatie beschikt over een ruime buitenspeelruimte met veel mogelijkheden zoals spelen op het klimtoestel, voetballen, hutten bouwen, steppen en fietsen, lekker luieren, en nog veel meer! Op BSO Aventurijn kan je samen met vriendjes en vriendinnetjes veel plezier beleven! In de vakantie gaan we naar de BSO de Tamboerijn in Nieuwveen. Extra activiteiten en workshops maken de vakanties tot een groot feest!

 

Digitale rondleiding IKC Zevenhoven

Adres

Vrijenhoek 29, 2435 XV, Zevenhoven
Telefoonnummer: 0172-538237
Locatiehoofd: Meryl Otto
Email: meryl@kinderopvangliemeer.nl

Landelijk Registratienummer (LRKP)

De GGD en gemeente zien toe op een juiste uitvoering van wet- en regelgeving. Klik op het registratienummer van BSO Aventurijn voor de inspectierapporten: 225130300.

 

 

Wil je een rondleiding?

*) Verplicht invullen