Locatie BSO De Haven

BSO De Haven is gevestigd in het IKC de Vaart te Ter Aar.

De locatie bestaat uit twee groepen van elk maximaal 20 kinderen, de twee groepen bij elkaar bestaan uit macimaal 38 kinderen. Op deze groepen worden kinderen opgevangen van 4 t/m 13 jaar verdeeld in ee groep jong en een groep oud.

BSO De Haven verleent opvang in een prettige, gezellige sfeer waardoor kinderen zich fijn voelen op de BSO. De groepsruimtes bieden verschillende speelhoeken waar verschillende activiteiten gedaan worden; bouwen, lekker relaxen, knutselen, puzzelen. De medewerkers stimuleren de kinderen om mee te doen met de activiteiten die zij aanbieden, maar vinden het ook erg belangrijk dat kinderen zelf aangeven wat ze willen doen; BSO-tijd is tenslotte de vrije tijd van de kinderen!

Deze locatie beschikt over een gevarieerde buitenspeelruimte met veel mogelijkheden zoals hutten bouwen, steppen en fietsen, lekker luieren, stoepkrijten en nog veel meer! Op het aangrenzende grasveld kunnen de kinderen allerlei sport- en spelactiviteiten doen zoals voetballen, tikspelletjes, estafettes etc. Op BSO De Haven vinden we ieder kind belangrijk en kan je zijn wie je bent! In de zomervakantie gaan we naar de BSO de Tamboerijn in Nieuwveen. Extra activiteiten en workshops maken de zomerBSO tot een groot feest!

Kinderdagverblijf Klein Kroost, BSO de Haven en peuteropvang 't Veldmuisje vormen met elkaar Locatie Ter Aar. 

 

Adres

Beverlanderhof 28, 2461 BT, Ter Aar
Telefoonnummers:

  • De Haven kleutergroep: 06-33394991
  • De Haven:06-33387500

Locatiehoofd: Tim Stouten
Email: tim@kinderopvangliemeer.nl

Landelijk Registratienummer (LRKP)

De GGD en gemeente zien toe op een juiste uitvoering van wet- en regelgeving. Klik op het registratienummer van BSO De Haven voor de inspectierapporten: 169982075

Kijk hier naar het filmpje van de onthulling van de naam van het IKC Ter Aar! 

 

Wil je een rondleiding?

*) Verplicht invullen