Locatie Klein Kroost

Klein Kroost  is ons kinderdagverblijf in Ter Aar en bestaat uit twee groepen. Een baby dreumes groep voor 15 kinderen in de leeftijd van 0 tot 2 jaar en een peutergroep voor 16 kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. De binnenruimte straalt een huiselijke sfeer uit, is hygiënisch en veilig ingericht, afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

De peuters kunnen (vrij) spelen in de verschillende speelhoeken of doen mee aan de gerichte (VVE) activiteiten in de centrale hal. Voor de baby's heeft de groepsruimte voldoende uitdaging maar ook is er een veilige plek voor de allerkleinste. 

Klein Kroost beschikt over een mooie buitenspeelruimte, met verstopplekjes, een natuurlijke waterbaan, een wilgenpoort en moestuinbakken. Er is voldoende ruimte om te rennen, te gymmen in het gras of taartjes te bakken in de buitenkeuken. Plantjes zaaien en verzorgen met als mooie afsluiting de aardbeien en tomaten en te oogsten. Het buitenterrein kan worden opgesplitst in twee gedeeltes, waardoor ook de jongere kinderen heerlijk kunnen genieten van het buiten zijn. Bij Klein Kroost kunnen kinderen de wereld verkennen onder begeleiding van vertrouwde medewerkers.

Een dag bij Klein Kroost is FIJN!

Kinderdagverblijf Klein Kroost, BSO de Haven en peuteropvang ‘t Veldmuisje vormen met elkaar Locatie Ter Aar.

Kijk hier naar het filmpje van de onthulling van de naam van het IKC Ter Aar! 

Adres

Beverlanderhof 28, 2461 BT, Ter Aar
Telefoonnummers:

  • Baby-dreumes groep: 06-33614420
  • Peutergroep: 06-33394991

Locatiehoofd: Tim Stouten

Email: tim@kinderopvangliemeer.nl 
Telefoonnummer: 06-82970426                                                                                      

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag; 7.00-18.00

Landelijk Registratienummer (LRKP)

De GGD en gemeente zien toe op een juiste uitvoering van wet- en regelgeving. Klik op het registratienummer van Klein Kroost  voor de  inspectierapporten: 301435649

Wil je een rondleiding?

*) Verplicht invullen