Locatie Klein Steijntje

Klein Steijntje  is een gezellig en sfeervol kinderdagverblijf met een groep van maximaal 16 kinderen. Klein Steijntje is gehuisvest in een aparte vleugel van basisschool Aeresteijn. Deze locatie beschikt over een mooie buitenspeelruimte aan de achterzijde van de school. De kinderen kunnen hier heerlijk met elkaar spelen. Er is ruimte om te fietsen, te rollebollen in het gras, zandtaarten te bakken, of zich te verstoppen in de wilgenhut.

Het buitenterrein kan worden opgesplitst in twee gedeeltes, waardoor ook de jongere kinderen heerlijk kunnen genieten van het buiten zijn. Klein Steijntje bevindt zich in een omgeving waar met de kinderen een wandeling gemaakt kan worden naar het hertenkamp, de speeltuin of een boodschap gedaan kan worden in het dorp.

De binnenruimte is licht, straalt een huiselijke sfeer uit, is schoon en veilig ingericht afgestemd op de leeftijd van de kinderen. De grote grondbox biedt een veilige speelruimte voor de jongste kinderen. Op maandag, dinsdag en donderdag spelen de 3 jarige peuters van het kinderdagverblijf samen met de peuters van de peuteropvang bij ‘t Rakkertje.  De kinderen  ontmoeten elkaar, leren, spelen en ontdekken met elkaar.

De kinderen kunnen (vrij) spelen in de verschillende speelhoeken of doen mee aan de gerichte (VVE) activiteiten. Betrokken medewerkers dragen zorg voor vertrouwde opvang van de kinderen.

Kinderen kunnen volop genieten bij Klein Steijntje!

 

Digitale rondleiding

Adres

Langeraarseweg 86, 2461 CL, Langeraar
Telefoonnummer: 06-33663302
Locatiehoofd: Annet Scholte
Email: annet@kinderopvangliemeer.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag; 7.00-18.00

 

Landelijk Registratienummer (LRKP)

De GGD en gemeente zien toe op een juiste uitvoering van wet- en regelgeving. Klik op het registratienummer van Klein Steijntje  voor de  inspectierapporten: 827740980

 

Wil je een rondleiding?

*) Verplicht invullen